Hoppa till sidans innehåll

Seniortennis


Målsättning och träningsupplägg:
Klubbens ambition är att skapa en bred och väl fungerande verksamhet där varje nivå är värdefull. Klubben vill kunna erbjuda alla spelare bästa möjliga hjälp att utveckla sin tennis efter förmåga och intresse. En kombination av positiv och utvecklande träningsmiljö tycker vi är viktigt.

Grupper och schemaplanering görs av tränarna. Principen är att deltagarna själv anmäler träningskategori. Önskemål kan lämnas i samband med anmälan men inte garanteras. Till vänster i menyn finns det mer information om varje träningskategori. I klubben tränar ca 180 seniorer varje vecka.

Utvecklingsvägar:


Träningsterminer:
ÅBTK har 2 terminer med träning. Vårtermin (inne + ute 19 veckor) och hösttermin (16 veckor). Vi arrangerar 4 veckor med träningsdagar vuxentennis under sommaren.

Träningspolicy:
Till vänster i menyn hittar du mer information om vad som gäller med anmälan, avanmälan, betalning mm.

Anmälan och avanmälan:
Görs via formuläret som finns tillgängligt i menyn på hemsidan. Vid anmälan anger man dagar och tider man har möjlighet att träna samt träningsalternativ, önskemål, synpunkter och kontaktuppgifter.

  • Anmälan gäller för både hösten och vårens termin dvs. man behöver inte göra en ny anmälan till vårens träning om man deltagit under hösten och vill fortsätta.
  • Inför höstens termin skall alltid en nyanmälan göras även om man tidigare deltagit.
  • Inför vårens termin ska vi ha mottagit och bekräftat avanmälan eller ändring senast 21 december till This is a mailto link annars behåller man sitt träningsalternativ. Mindre schemaändringar gällande grupper, dagar, tider och upplägg görs till våren.
  • Muntlig avanmälan godkänns inte.
  • Om man tidigare deltagit i träning och inte fortsätter till höstens termin uppskattar vi om man meddelar det till This is a mailto link innan sista anmälningsdagen till hösten.


Medlemskap:
Detta är obligatoriskt för att delta i ÅBKTs träningsverksamhet. Medlemskapet gäller årsvis. Genom medlemskap erhålles flera fördelar, läs mer under klubbinfo.
250 kr junior
350 kr senior
600 kr familj

Föräldrakort:
För föräldrar som vill spela tillsammans med sina barn på lediga tider finns det möjlighet att köpa ett Föräldrakort för 600 kr/kalenderår.

Övrigt:
För Dig som deltar i ÅBTKs tennisverksamhet finns dessutom möjlighet att vara med i olika aktiviteter och arrangemang.

Frågor och svar:
Nedan följer de vanligaste frågorna kring träningsverksamheten.

Vad kostar det?
Det finns träningsavgifter till vänster i menyn.

Kan man anmäla sig till träning när som helst?
Ja.

Måste man vara medlem för att delta i träningsverksamheten?
Ja.

Hur ser träningsupplägget ut?
Mer information finns under respektive träningskategori i menyn. Träningsgrupper har oftast 60 minuters träning och tävlingsgrupper 90 - 120 minuter som styrs av schemaläggningen.

Hur anmäler jag mig till träningsverksamheten?
Du anmäler dig genom ett formulär som du fyller i. Då får vi samtliga uppgifter som vi behöver och kontaktar dig. Alla utskick sker till den e-mail du angivet vid anmälan.

Vilket träningsalternativ ska jag spela?
Gör din anmälan till det alternativ du tror är bäst, tag kontakt med din tränare annars så hjälper vi dig. Beskrivning är träningsalternativ finns i menyn till vänster.

Varför kan jag inte bara anmäla mig till samma grupp och samma tid som föregående termin?
Inför varje termin så flyttas ibland både grupper rent spelmässigt/tidsmässigt men har du speciella önskemål så försöker vi uppfylla dem. Grupper och schemaplanering görs av tränarna. Det är viktigt att du fyller i så många tider som du kan träna som möjligt, det underlättar träningsplaneringen.

Vad händer när vi skickat in en intresseanmälan?
När vi registrerat en intresseanmälan tar sedan tränarna kontakt.

Finns det privatträning?
ÅBTK erbjuder privatträning i klubbens regi med anställda tränare som ett populärt komplement till den vanliga träningen. Privatlektioner kan bokas antingen enskilt eller i grupp. Tillvägagångssätt, aktuella priser, kontaktuppgifter och mer information finns på anslagstavlan i tennisklubben.

Uppdaterad: 12 DEC 2020 18:41

BOKA BANA

FACEBOOK

SVENSKA SPELLÄNKARHJÄRTSTARTARE 

hlr

Postadress:
Åkarp-Burlövs TK - Tennis
Box 70
23202 Åkarp

Besöksadress:
Stationsvägen 15
23253 Åkarp

Kontakt:
Tel: 040460335
E-post: infomaster@akarpstk....

Se all info