Hoppa till sidans innehåll

Träningen för alla över 15 år kommer inte att kunna genomföras under resterande del av hösten 2020

17 NOV 2020 19:55
  • Uppdaterad: 17 NOV 2020 19:55

Bästa medlemmar i ÅBTK,

Folkhälsomyndigheten har idag förlängt de lokala skärpta råden och rekommendationerna att deltagare födda 2004 och tidigare ej skall delta i idrotts- och träningsaktiviteter tom. 13/12.

För vår del betyder detta:

  • Träningen för alla över 15 år kommer inte att kunna genomföras under resterande del av hösten 2020.
  • Träningar med deltagare födda 2005 och senare kommer att genomföras enligt schema. Föräldrar uppmanas lämna och hämta efter avslutad träning sina barn utanför entrén. Vad det gäller minitennisen kan detta vara svårt att genomföra och vi uppmanar då till träningsuppehåll även i dessa åldersgrupper.
  • De aktiviteter med restriktioner som avses enligt ovan gäller de träningar som klubben organiserar och ansvarar för. Vad det gäller timmar på abonnemang och timmar bokade i egen regi åligger det var och en utövare att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder med hänsyn till Folkhälsomyndighetens och Region Skånes fortsatta skärpta råd och rekommendationer.


Beslutet om förlängt träningsuppehåll för deltagare födda 2004 och tidigare är ledsamt ur ett idrotts- och tennisperspektiv men nödvändigt ur ett folkhälsoperspektiv. Det är i överensstämmelse med hur andra tennisklubbar i närområdet agerar. Naturligtvis hoppas vi på att kunna återgå till normal träning till våren men vi får se hur Folkhälsomyndigheten och Region Skåne ser på saken då. På den punkten återkommer jag när tiden närmar sig.


Med vänlig hälsning,
Håkan Harvigsson, ordförande ÅBTK

BOKA BANA

FACEBOOK

SVENSKA SPELLÄNKARHJÄRTSTARTARE 

hlr

Postadress:
Åkarp-Burlövs TK - Tennis
Box 70
23202 Åkarp

Besöksadress:
Stationsvägen 15
23253 Åkarp

Kontakt:
Tel: 040460335
E-post: infomaster@akarpstk....

Se all info