Hoppa till sidans innehåll

ÅBTK förstärker organisationen!

18 JUN 2020 20:15
Vi förstärker vår organisation inför hösten genom att utöka tränarstaben med ytterligare en chefstränare som kommer att ha ett delat ansvar för tennisverksamheten tillsammans med Robin. Jakob Holmstedt kommer att påbörja sin anställning i augusti.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2020 20:15

Här följer kort en presentation av honom själv.
 
Mitt namn är Jakob Holmstedt, 44 år gammal från Lund. I 13 år var jag cheftränare i Lugi Tennis innan jag våren 2019 gick vidare till andra utmaningar. Senaste året har jag jobbat inom SvTF Syd samt testat att jobba med bl.a. padel. Under åren i Lugi fick jag erfarenheter från nästan alla ansvarsområden som finns i en tennisklubb. Vad gäller spelare har jag haft hand om allt från minitennis, via tennisskola och tävlingsspelare till vuxenträning. Största sportsliga framgångarna under tiden i klubben var (utöver en del individuella SM-guld) SM-guld med F15-laget och när vårt damlag nådde elitserien. Förutom tennis- och sportutbildningar har jag examen inom matematisk statistik och nationalekonomi. Jag ser fram emot att tillsammans med Robin, alla tränare och anställda, styrelsen samt medlemmarna fortsätta utveckla Åkarp-Burlövs TK.
 
Vi i styrelsen ser med spänning fram emot hösten och denna satsning och vi återkommer med mer information närmare starten av höstterminen. Till dess önskar vi alla medlemmar en glad midsommar och en fin utesäsong!


Mvh
Håkan Harvigsson
Ordförande
Åkarp-Burlövs Tennisklubb

BOKA BANA

FACEBOOK

SVENSKA SPELLÄNKARHJÄRTSTARTARE 

hlr

Postadress:
Åkarp-Burlövs TK - Tennis
Box 70
23202 Åkarp

Besöksadress:
Stationsvägen 15
23253 Åkarp

Kontakt:
Tel: 040460335
E-post: infomaster@akarpstk....

Se all info