Hoppa till sidans innehåll

Försäkringsinformation


Medlems- ledar- och funktionärsförsäkringar


RF:s grundförsäkring via Folksam
Ideella ledare/funktionärer
Genom medlemskapet i Riksidrottsförbundet (RF) omfattas Åkarp-Burlövs TK av "RF:s Grundförsäkring" som är tecknad i Folksam och betald av RF. I denna ingår en Olycksfalls- och krisförsäkring. Försäkringen omfattar domare, ledare, funktionärer och förtroendevalda som under ideella uppdrag för föreningen råkar ut för olycksfallsskada eller råkar ut för akut psykisk kris på grund av traumatisk händelse.

www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring

Vid skadeanmälan ring 0771-960 960


Olycksfallsförsäkring för Klubbens medlemmar
Gruppförsäkring via Folksam – Idrottsförsäkring K63600
Försäkringen gäller samtliga medlemmar och omfattar skador som uppstår under aktivitet arrangerad av Åkarp-Burlövs TK samt under resor till och från dessa aktiviteter.                                                                                                   

www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring

Vid skadeanmälan ring 0771-960 960         


Licensförsäkring via Svedea
Du som har spelarlicens, eller barn upp till 13 år som spelar och har medlemskap i en klubb som är ansluten till Svenska Tennisförbundet, har en olycksfallsförsäkring via Svedea.
Försäkringen är en olycksfallsförsäkring. Med olycksfall menas en kroppsskada som den försäkrade drabbas av genom en oförutsedd plötslig yttre händelse. Skador som är orsakade av exempelvis förslitning, överbelastning eller överansträngning betraktas vanligtvis inte som olycksfallsskador och ersätts inte, även om besvären infunnit sig under idrottsutövning.

Utförlig information om licensförsäkringen, samt skadeanmälan online finns på www.svedea.se/tennis . Fullständigt personnummer och registrerat medlemskap i tennisklubb krävs för att licensförsäkringen skall vara giltig.

Uppdaterad: 12 MAJ 2016 13:21 Skribent: Stina Piltz

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

 

LÄNKARHJÄRTSTARTARE 

hlr

Postadress:
Åkarp-Burlövs TK - Tennis
Box 70
23202 Åkarp

Besöksadress:
Stationsvägen 15
23253 Åkarp

Kontakt:
Tel: 040460335
E-post: This is a mailto link

Se all info