Hoppa till sidans innehåll

Sponsring


Åkarp-Burlövs Tennisklubb satsar på en vidareutveckling av verksamheten.   

Åkarp-Burlövs TK har under flera år haft en ständigt ökande tillströmning av nya medlemmar. Från 2010 till 2015 har vi haft en jättestor verksamhetsökning. Förutom att vi utökat den ordinarie träningsverksamheten och aktiviteter under lov och helger har vi också inlett en juniorsatsning på tävlingsspelare.

Vårt mål är, att spelare i alla åldrar ska ges en möjlighet att utvecklas efter vars och ens förmåga och ambition. Genom att ge våra yngre spelare en gedigen grund att stå på, hoppas vi att väcka ett intresse för tennis, som de kan ha glädje av under många år framöver, oberoende av om de väljer att spela för motionens skull eller vill satsa på en tävlingskarriär. 

 

Vill Du vara med och stötta oss i vår satsning? 

Vi är en ideell förening, som i huvudsak får våra intäkter från de avgifter vi tar ut från medlemmarna. För att kunna bedriva den verksamhet vi strävar efter behöver vi allt ekonomiskt stöd vi kan få. Vi har tagit fram några olika sponsorerbjudanden som ger Ditt företag en möjlilghet att synas i vår verksamhet. Vi kan även erbjuda ett antal företagsanpassade aktiviteter. Skullle Du vilja diskutera andra former av sponsring eller aktiviteter är vi givetvis öppna även för detta.

 

För mer information kontakta This is a mailto link 

Uppdaterad: 25 MAJ 2016 23:29

BOKA BANA

FACEBOOK

SVENSKA SPELLÄNKARHJÄRTSTARTARE 

hlr

Postadress:
Åkarp-Burlövs TK - Tennis
Box 70
23202 Åkarp

Besöksadress:
Stationsvägen 15
23253 Åkarp

Kontakt:
Tel: 040460335
E-post: infomaster@akarpstk....

Se all info