Hoppa till sidans innehåll

Träningspolicy


Medlemsavgift
För att vara med i träningsverksamheten ska man vara medlem i ÅBTK. Medlemsavgiften gäller per kalenderår och faktureras i årsskiftet via e-mail. Man väljer själv vilket medlemskap man tecknar. Läs mer på hemsidan vilka medlemsförmåner du har som medlem.

Träningsavgift och Fakturering
Träningsavgiften delas upp i 2 terminer och fakturering sker i början av varje termin via e-mail. Reducering av träningsavgiften kan göras om man börjar mitt i en termin. Vid försenad betalning tillkommer en administrativ avgift på 50kr.

Spelare som ansöker om x antal timmar har förpliktelse att betala för detta. Har inte giltig avanmälan gjorts eller att ändring till mindre antal träningstimmar sker efter att träningsschemat är publicerat tillkommer dessutom en administrativ avgift på 300kr. Dock förbehåll då förändringar av träningstider gjorts mellan terminerna, i samråd med verksamhetsansvarig tränare.

Träningsterminer
Träningsverksamheten är indelad i 2 terminer. Vårterminen (både inomhus och utomhus) består av 19 veckor och höstterminen (inomhus) av 16 träningsveckor. Uppehåll görs vid lov, tävlingar (Åkarp Open) och ev. röda dagar.

Sommarverksamhet
Vi arrangerar sommarlovstennis för alla barn och ungdomar i åldrarna mellan 6-14 år, öppen för alla. För klubbens egna spelare har vi avancerad sommarträning för juniorer upp till -15 år. Träningsveckor för vuxna.  

Anmälan
Inför höstens träningstermin skall alltid en nyanmälan göras även om man tidigare deltagit. Anmälan görs via klubbens anmälningsformulär på hemsidan. Till våren behåller man samma träningsalternativ om man inte meddelar något till Robin senast 21 december. Mindre schemaändringar gällande grupper, dagar/tider och upplägg görs inför vårens träningsprogram.

Intagning
Intagning till alla grupper sker löpande under terminen i mån av plats. Köhantering tillämpas. Redan tidigare medlemmar har förtur att återanmäla sig till nästkommande termin enligt gällande regler.

Rekrytering och Prova – På
Alla nya spelare har möjlighet att prova på en gång innan man binder upp sig för fortsättning. För alla övriga som har intresse av att spela tennis erbjuder vi träning i mån av plats. Vår policy är naturligtvis att alla skall få delta och tas om hand på bästa sätt.

Schemaläggning
Prioritering med tider görs till tävlingsgrupper och spelare som tränar många timmar. Önskemål om tider/dagar och grupper kan lämnas men inte garanteras.

Avanmälan
Ska ske till Robin till This is a mailto link (se datum ovan) mot bekräftelse.

Tränare
Träningarna leds av tennistränare anställda av ÅBTK. Verksamhetsansvarig tränare via tränare ansvarar för att träningarna planeras och genomförs på bästa möjliga sätt enligt målsättningar, ambition, träningsupplägg, utveckling osv.

Spontanspel
All form av egen spontan träning ses som positivt och sker kostnadsfritt för spelare upp till 18 år, gäller vid ledig bana. Spontan träning gäller inte med tränare eller förälder.


RW 2016-11-30

Uppdaterad: 30 NOV 2016 23:43

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

 

LÄNKAR

 

 HJÄRTSTARTARE 

hlr

Postadress:
Åkarp-Burlövs TK - Tennis
Box 70
23202 Åkarp

Besöksadress:
Stationsvägen 15
23253 Åkarp

Kontakt:
Tel: 040460335
E-post: This is a mailto link

Se all info